OPĆINA JAKŠIĆ – Radovi u Eminovcima vrijedni 2,7 milijuna kuna su pred završetkom | Slavonski.hr

OPĆINA JAKŠIĆ – Radovi u Eminovcima vrijedni 2,7 milijuna kuna su pred završetkom

Datum objave: 11. 2. 2018. | Kategorija: Društvo

1

EMINOVCI – Kroz nekoliko dana bit će završeni radovi vrijedni 2,7 milijuna kuna koji se obavljaju u Eminovcima, a obuhvaćaju izgradnju nogostupa, pješačkog mosta te autobusnih stajališta i parkirališta uz Državnu cestu D-51. Izvođač radova je Promet građenje d.o.o. Požega, a investitor Hrvatske ceste.

Ritmom radova zadovoljan je načelnik Općine Jakšić Ivica Kovačević. “Radovi malo kasne, vjerujem da će biti u roku tjedna dana gotovi. To je 1.860 metara pješačke staze, širine 1,5 metara ,a ovom dijelu državne ceste D- 51 koja je bila vrlo kritična i za vozače i za pješake, posebice za djecu koja su se kretala po kolniku, a nije bilo mogućnosti da idu po stazi. Hvala Bogu da je privedeno kraju i iskreno se zahvaljujem Hrvatskim cestama što su imale razumijevanja te preuzele tu investiciju. Vjerujem da ćemo i u ovoj godini učiniti dobrih stvari uz pomoć Hrvatskih cesta, jer pripremili smo još dva vrijedna projekta na državnoj cesti D-51, za koja sam uvjeren kako će proći,” rekao nam je načelnik Ivica Kovačević.

2

Uz nogostup, bit će izgrađena i 24 parkirališta ispred nogometnog igrališta te tri autobusna ugibališta, a predviđen je i pješački most preko potoka Kaptol.

TEKST: S. P.       FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn