ODUSTALA OD OPTUŽBI – Mara Tomašević povukla sve optužbe protiv supruga Alojza | Slavonski.hr

ODUSTALA OD OPTUŽBI – Mara Tomašević povukla sve optužbe protiv supruga Alojza

Datum objave: 11. 1. 2018. | Kategorija: Društvo

61441702-mara-tomasevic-alojz-tomasevic

POŽEGA – Mara Tomašević povukla je sve optužbe protiv svojeg supruga Alojza Tomaševića, župana požeško-slavonskog, koji je danas isključen iz HDZ-a, javlja dnevnik.hr.Da je Mara Tomašević odustala od optužbi protiv supruga Alojza Tomaševića, potvrdila je Novoj TV zamjenica predsjednika Općinskog suda u Požegi Mirjana Madunić.

Potvrdila je da je gospođa Tomašević, koja je svojeg supruga optužila za obiteljsko nasilje, došla na sud u prijepodnevnim satima i dala izjavu u kojoj stoji da želi povući sve optužbe i izjave protiv supruga te da nije zainteresirana za kazneni progon. Sutkinja Madunić pojasnila je da postupak ide dalje jer se radi, o kako kaže, kaznenim djelima koja se gone po službenoj dužnosti. Podsjetimo, početkom ove godine požeško Općinsko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv Tomaševića zbog obiteljskog nasilja.

Alojz Tomašević jednoglasnom je odlukom Visokog suda časti HDZ-a danas izbačen iz stranke nakon što je on objavio da će sam izaći iz HDZ-a, ali da neće dati ostavku na mjesto župana.

TEKST: S. P.   FOTO: dnevnik.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn