NOVOGRADIŠKI SDP – "2017. je bila teška, naporna, ali po svim kriterijima, vrlo uspješna godina" | Slavonski.hr

NOVOGRADIŠKI SDP – „2017. je bila teška, naporna, ali po svim kriterijima, vrlo uspješna godina“

Datum objave: 29. 12. 2017. | Kategorija: Društvo

v2

NOVA GRADIŠKA –  I dok bi u nacionalnim okvirima godinu najradije zaboravili, novogradiški SDP-ovci 2017.ispraćaju sa zadovoljstvom. Godinu u kojoj je ostvarena uvjerljiva pobjeda na lokalnim izborima, a onda i većina u Gradskom vijeću, čime su i službeno postali najjača politička opcija u gradu, članovi, suradnici i simpatizeri stranke, ispratili su „presicom“ i blagdanskim domjenkom.

2017.godina za novogradiški je SDP jedna od najuspješnijih. Godina je to u kojoj je predsjednik uvjerljivo, u prvom krugu, pobijedio na lokalnim izborima a lista osvojila najveći broj vijećnika, godina u kojoj je značajne iskorake napravio i Grad. Jedinstvena je to ocjena članova, suradnika i simpatizera stranke koji su godinu uspjeha ispratili završnom konferencijom za medije. Rezimirajući učinjeno, podpredsjednik organizacije, Franjo Kikić, podsjetio je kako je godina projekata, tek, uvod u ono što će, uz još aktivniji pristup razvoju gospodarstva, uslijediti i narednih 12 mjeseci.

Zadovoljno će u 2018. i predsjednik, gradonačelnik Vinko Grgić, jer, kako reče „iako teška i naporna, godina koju ispraćamo po svim je kriterijima bila vrlo uspješna godina. Puno smo radili i odradili praktično sve što smo u kampanji i obećali, pa i više od planiranog i onih 77 predstavljenih projekata. Srećom, znanjem, iskustvom ili slučajnošću, ali i jer smo dali sebe. Zbog toga, zbog svega onoga dobrog što nas čeka u slijedećoj, u Novu godinu odlazim zajedno s vama zadovoljan.“  rekao je, na posljednjem službenom ovogodišnjem javnom nastupu, Vinko Grgić.

Sa 6 radnih, konstituirajućom, a onda i svečanom sjednicom uz Dan grada, 2017. ostat će zapamćena i kao iznimno aktivna godina u radu Gradskog vijeće, godina u kojoj su, kako je na blagdanskom druženju SDP-ovaca istaknula predsjednica Gradskog vijeća, dr.Ljepša Rakas Vujčić, „ donesene odluke koje će se dugoročno pokazati izuzetno važnima za razvoj gospodarstva grada, otvaranje radnih mjesta, ali i zaustavljanje iseljavanja iz Slavonije, „zaključila je, najavljujući isti radni elan i u slijedećoj godini, dr.Rakas Vujčić.

TEKST: S. Tarbuk      FOTO: F. S.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn