NOVOGRADIŠKI KINO VIKEND – Stižu Spielbergove "Novine" i "Putnik" Liama Neesona | Slavonski.hr

NOVOGRADIŠKI KINO VIKEND – Stižu Spielbergove „Novine“ i „Putnik“ Liama Neesona

Datum objave: 11. 1. 2018. | Kategorija: Kultura

PostGG_940x375

NOVA GRADIŠKA – Prvi pravi radni novogodišnji tjedan, završite s dobrim filmom, jer tako je najbolje ući i u vikend. Ili ga čak požuriti, odete li u kino u četvrtak. U svakom slučaju, dobra ponuda je na stolu i 11. i 12.siječnja. Birajte-Spielbergove „Novine“ ili „Putnik“ s Liamom Neesonom.

Ovaj prvi, dugoočekivani hit rađen prema čuvenoj aferi Pentagon Papers na novogradiškom vas kino platnu čeka u četvrtak, 11.siječnja, od 19 sati. Dvosatna je to biografsko-povijesna priča koju „pričaju“ Tom Hanks i Meryl Streep o objavi pentagonskih dokumenata u Washington Postu iz 1971., najnoviji uradak Stevena Spielberga. U priči o otkrivanju istine o Vijetnamskom ratu dvostruki Oskarovac Hanks glumi urednika novina, dok je Meryl Streep,trostruka Oskarovka, glavna izdavačica koja vodi sudski spor s američkom Vladom koju u to vrijeme predstavlja Richard Nixon.

Jednako atraktivan naslov čeka vas i dan kasnije, u petak, 12.siječnja, kada je na rasporedu Putnik, intenzivni, inteligentni akcijski triler, priše u najavi, koji na velike ekrane donosi pravu filmsku poslasticu za ljubitelje kvalitetne kombinacije misterije, napetosti i akcije. Dovoljno je reći da je glavni glumac Liam Neeson i sve će vam biti jasno . Dvorana Doma kulture u Novoj Gradiški, petak, od 19 sati.

TEKST: S. T.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn