NOVI FILMSKI NASLOVI U KINU – Dobro isplanirajte, jer valja pogledati baš svaki | Slavonski.hr


NOVI FILMSKI NASLOVI U KINU – Dobro isplanirajte, jer valja pogledati baš svaki

Datum objave: 05. 10. 2017. | Kategorija: Kultura

tumblr_static_26osk19e9qck84sgcwogsw88w

NOVA GRADIŠKA – Filmska antologija ili animacija, večernji gušt ili onaj prijepodnevni, avantura ili pak, špijunaža-birajte…I potrudite se pogledati baš svaki, jer filmski hit naslovi stižu u novogradiško kino. U petak 6., subotu 7., a onda i u utorak, 10.listopada.

Zanimaju li vas najnoviji holivudski „blokbusteri“ posljednjih pet mjeseci više ne morate paliti za Zagreb ili Slavonski Brod, jer kino se vratilo u Novu Gradišku. I pokazalo kao pun pogodak. Jer, uz dobar film, kokice i ekipu, što vam više treba za sjajan provod? I kud ćeš bolje provedenog vikenda od onog u kinu? Provjerite već ovog petka kada su na rasporedu čak dva naslova i dvije različite projekcije-prijepodnevna od 10 i večernja od 20 sati.

I dok male i velike kinoljupce u terminu matineje očekuje zabavna animirana avantura pod nazivom Mali bigfoot, oni stariji, istinski poznavatelji filmske kuture nikako neće propustiti BLADE RUNNERA 2049.Riječ je o svojevrsnom nastavku danas antologijske priče nastale prije 35 godina, filmu čija je radnja smještena u ne tako daleku budućnost i u kojem glavne uloge nose Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto i Robin Wright. Može li novi nastavak filma koji je odavno bezvremenski nadmašiti originalnu priču Ridleya Scota iz 1982., provjerite u petak, 6.listopada od 20 sati.

Propustite li matineju u petak, čeka vas i ona već tradicionalna, subotnja, kada je na rasporedu zanimljiv češko-slovačko-hrvatski animimirani proizvod pod nazivom Neparožderi. Ukoliko ste, pak, više lik za tjedne solo odlaske u kino, počastite se u utorak, 10.listopada, špijunskom akcijskom poslasticom-Kingsmen, the golden circle i na 141 minutu uronite u opasno glamurozni svijet međunarodnih obavještajaca.

TEKST: S. T.       FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn