NA DRŽAVNOJ CESTI PLETERNICA – BATRINA POKRAJ KOMORICE: U prometnoj nesreći ozlijeđeno četvero djece i dvoje odraslih | Slavonski.hr


NA DRŽAVNOJ CESTI PLETERNICA – BATRINA POKRAJ KOMORICE: U prometnoj nesreći ozlijeđeno četvero djece i dvoje odraslih

Datum objave: 24. 12. 2017. | Kategorija: Crna kronika

dk

PLETERNICA / KOMORICA – Nešto prije 11 sati na državnoj cesti Pleternica-Batrina kod sela Komorica došlo je do prometne nesreće između dva vozila kojom prilikom je ozlijeđeno četvero djece, te dvije odrasle osobe, a prevezeni su kolima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega.

Nesreća se dogodila, kako doznajemo, kada se osobni automobil Mercedes ML stranih registracija kretao od pravca Pleternice prema Batrini, a u istom smjeru se kretalo i kombi vozilo WV požeških oznaka.

Prilikom pretjecanja, iz nepoznatih razloga, došlo je do udara jednog vozila u drugo, a Mercedes ML je od siline udarca odbačen u kanal pokraj kolnika gdje se i okretao. U njemu se, uz dvije odrasle osobe, nalazilo i četvero djece, a otvorili su se zračni jastuci koji su donekle ublažili udar. Kako neslužbeno doznajemo radi se o lakšim tjelesnim ozljedama unesrećenih, a nakon policijskog očevida bit će poznati detalji prometne nesreće.

TEKST: S.P/D.K.          FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn