NA CESTAMA POŽEŠTINE – Prometne nesreće u Požegi i Srednjem Selu | Slavonski.hr

NA CESTAMA POŽEŠTINE – Prometne nesreće u Požegi i Srednjem Selu

Datum objave: 13. 9. 2018. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA – U protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se dvije prometne nesreće u Požegi i jedna u Srednjem Selu. Nesreće su se dogodile zbog nepropisnog uključivanja u promet, oduzimanja prednosti i nepropisne vožnje unazad na parkiralištu.

U srijedu, 12. rujna 2018., oko 10.15 sati, u Ulici Matice hrvatske u Požegi, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 78-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka i 72-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Citroen“ također požeških registarskih oznaka, nisu se prije izvođenja radnje uključivanja u promet uvjerili da istu mogu izvesti bez opasnosti, te je došlo do sudara stražnjim dijelovima vozila kojima su upravljali.Njima će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog uključivanja u promet.

Istoga dana oko 11.50 sati u Srednjem Selu, 39-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke „Chrysler“ šibenskih registarskih oznaka i oduzela prednost prolaska 50-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka. Protiv 39-godišnje vozačice slijedi prekršajni nalog zbog oduzimanja prednosti prolaska.

Oko 20.10 sati, u Požegi, u ulici Njemačkoj, na parkiralištu trgovačkog centra, 52-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom marke „Peugeot“ požeških registarskih oznaka i zbog nepropisne vožnje unazad udarila u parkirani osobni automobil marke „Alfa romeo“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, te napustila mjesto događaja, a da oštećenom nije ostavila podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovala nesreću. 52-godišnjakinja je nedugo nakon nesreće pronađena od strane policijskih službenika i slijedi joj prekršajni nalog zbog nepropisne vožnje unazad i napuštanja mjesta događaja prometne nesreće.

TEKST: S. P./ PU PS      FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn