MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA – Miss Hrvatske Tea Mlinarić kao svoju prednost vidi visinu i kategoriju Top Model

Datum objave: 20. 10. 2017. | Kategorija: Lifestyle

slika1

ZAGREB- Aktualna Miss Hrvatske Tea Mlinarić otputovala je predstavljati Hrvatsku u Kinu, tamo će boraviti mjesec dana, a završni spektakl očekuje nas 18. studenog na otoku Sanya.  Naša ljepotica kao svoju prednost vidi visinu i kategoriju Top Model, koju će kako je samouvjereno rekla osvojiti.

Ove godine Tea u Kinu nosi odjeću zvučnih hrvatskih dizajnera, među kojima su Zoran Aragović s brendom BiteMyStyle, Ivicu Skoku, Božicu Juraković poznatiju kao AXA Moda, Marinu Lacković- Larie, Ivanu Jurić te Lamarpe.  Dizajnersku haljinu ove godine je napravio Iggy Popović, dok će u kategoriji Top Model nositi dizajnersku haljinu Džemile Dilberović. Od obuće, Tea nosi brend Hὄgl i naravno najpoznatije tenisice hrvatske proizvodnje Borovo. Kako bi upotpunila svakidašnje odjevne kombinacije za nju su se pobrinuli dizajneri nakita Chantal, Jo-jo Design i Colleraj.

slika2 slika5

Tea u Kini mora zablistati, jer svaka finalistica Miss World nosi puno odjevnih kombinacija kako bi predstavile svoje dizajnere i ljude s kojima rade u svojim zemljama. Direkcija je ove godine izabrala posebne dizajnere kako bi svijetu pokazali da možda jesmo mala zemlja, ali s puno kreativnosti i entuzijazma- izjavila je direktorica Direkcije Miss Hrvatske, Maja Vračarić. Aktualna Miss Hrvatske u Kini će predstavljati svoju zemlju i običaje, a kako bi ostavila najljepši utisak, najljepša žena Hrvatske poklonit će finalisticama lančiće hrvatskih otoka, umjetnika Luke Mimice pod nazivom „Blootal“ te najpoznatiji hrvatski kolačić Paprenjak. Za tradicionalni humanitarni bal, Tea je odabrala sliku istoimenog kipara.

TEKST: S. P.      FOTO: Direkcija Miss

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn