MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA – Izabrane su prve superfinalistice Miss Hrvatske, Ivona Zednik pobjednica kategorije Talent | Slavonski.hr

MISS HRVATSKE ZA MISS SVIJETA – Izabrane su prve superfinalistice Miss Hrvatske, Ivona Zednik pobjednica kategorije Talent

Datum objave: 01. 8. 2018. | Kategorija: Scena

nslovna

Najljepše žene Hrvatske okupile su se u hotelu Vrata Krke gdje se pripremaju za nadolazeću finalnu večer Miss Hrvatske, kada će samo jedna od njih ponijeti lentu najljepše, izvijestila je direkcija za izbor najljepše žene Hrvatske. Izabrane su prve superfinalistice Miss Hrvatske 2018. među kojima je i požeško-slavonska miss Ivona Zednik.

Djevojke su danas imale prvo bodovanje u prednatjecanju  – katergorija Sport &fitness. Pobjednica ove kategorije je Dora Bojko, koja je osvoji la maksimalnih 50 bodova, a na drugom mjestu s 30 bodova je Ana Marija Stačerić, dok je treće mjesto osvojila Lucija Damjanović  s 20 bodova.

Trener  Fabijan Miškulin, ispred MBS Centra Zagreb, vodio je pripreme djevojaka u kategoriji Sport & Fitness , a ocjenjivao je  kroz pet motoričkih tekstova koji su dale ukupnu sliku o razini funkcionalnosti tijela i kondicijskih sposobnosti natjecateljica. U kategoriji  Talent, mentorice Marine Mihelčić pobijedila je Ivona Zednik s 50 bodova, dok je drugo mjesto zauzela Lucija Damjanović, a treće Marita Šegvić.

Direkcija Miss Hrvatske napominje da su organizatori ponosni jer je u izboru zastupljena većina županija. Sve djevojke finalistice su pobjednice svojih županija te su se tako plasirale u samo finale Miss Hrvatske koje se održava 1. rujna u Čakovcu, uz izravan prijenos HRT-a, izvijestila je Direkcija. Jedna od izabranih šesnaest ljepotica Hrvatsku će predstavljati u Kini, na izboru za najljepšu ženu svijeta, koji bi se trebao održati u prosincu ove godine. Pogledajte sve djevojke.


TEKST: S. P.       FOTO: Boris Mataković

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn