MIRISI BOŽIĆA U LIPIKU – Počela je lipička Božićna bajka | Slavonski.hr

MIRISI BOŽIĆA U LIPIKU – Počela je lipička Božićna bajka

Datum objave: 03. 12. 2017. | Kategorija: Društvo

n1

LIPIK – Treću godinu za redom perivoj Grada Lipika, zaštićeni spomenik parkovne arhitekture u sklopu Toplica Lipik, pretvoren je u božićni park. Sinoć je otvorena prva etapa Božićne bajke, ujedno i početak ovogodišnjeg bogatog programa “Mirisi Božića u Lipiku”,  od 2. prosinca do 7. siječnja.

Sve okupljene pozdravio je gradonačelnik Vinko Kasana pozivajući sugrađane ali i goste na sve događaje koji će se  tijekom mjeseca darivanja održavati u Lipiku, a koji su besplatni za sve posjetitelje. Sinoć je tako označena prva etapa ovogodišnje Božićne bajke, a drugi dio će se održati 16. prosinca s početkom u 17:30 sati nakon čega će perivoj parka Grada Lipika osvijetliti čak više od 200.000 lampica.

nn

Uz to, 16. i 17. prosinca u Funky božićnom šatoru održava se tradicionalni Božićni sajam gdje će svatko pronaći nešto za sebe i za najmilije.Na iste dane od 16 sati ponovno se otvaraju vrata Kuće Bake Mraz tako da ne zaboravite posjetiti marljive vilenjake koji s Bakom Mraz danonoćno pripremaju sve za dolazak Djeda Mraza i postanite počasni božićni inspektor! Uživajte u neizostavnoj vožnji adventskim fijakerom Državne ergele Lipik, turističkim vlakićem Lipik Express, nastupima, koncertima, izložbama, kao i Dječjem dočeku Nove godine nakon kojeg slijedi doček za odrasle. Mirisi Božića cjelomjesečna su manifestacija u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe, dovoljno je samo da se upustite u ovu lipičku avanturu.

TEKST: S. P.      FOTO:  www.compas.com.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn