MEGA BIKERS SUSRET SLAVONSKI BROD – Rođendanska moto glazbena fešta za prvih 15 godina! | Slavonski.hr

MEGA BIKERS SUSRET SLAVONSKI BROD – Rođendanska moto glazbena fešta za prvih 15 godina!

Datum objave: 06. 5. 2018. | Kategorija: Susreti

mb

SLAVONSKI BROD – Najveća glazbeno motoristička manifestacija Slavonije, prema mišljenju bikera i jedni od najbolje organiziranih susreta jugoistočne Europe, ove će godine proslaviti 15.rođendan! Razlog je to za dvodnevnu feštu koju će i ove godine, tradicionalno, organizirati Moto klub Brod, Turistička zajednica Brodsko posavske županije i grad Slavonski Brod.Vidimo se na Poloju od 11.do 13.svibnja.

„Mega bikers susret“, tradicionalna je glazbeno motoristička priča koja posljednjih godina, tijekom mjeseca svibnja, u idiličnom ambijentu izletišta Poloj, u dva dana okupi desetke tisuća posjetitelja iz cijele regije. Priča je to dobre mjuze, brzih motora i sjajne zabave, manifestacija s iznimnim turističkim potencijalom koju je prepoznala i s puno entuzijazma prati i Turistička zajednica Brodsko posavske županije, događaj koji je, kažu posjetitelji, u organizacijskom smislu, jedan od jačih u ovom dijelu Europe. Osim toga, gotovo da i nema značajnog glazbenog imena koji nije bio dio ove priče.

Slično, ili čak još i bolje, bit će i ove godine, kada će susreti proslaviti 15.rođendan. Razlog je to za feštu na kojoj vas organizatori-Moto klub Brod i grad Slavonski Brod, očekuju od 11. do 13.svibnja, na dobro poznatom mjestu. Uz izvrsnu gastro ponudu, dosad najbolje utrke ubrzanja, pivo u potocima, u glazbenom dijelu programa posjetitelje ove godine u dvije večeri očekuje ukupno 12 bendova. Sve starta u petak, 11.svibnja, nastupom Opće opasnosti, The unimogsa, The Rockera, Dine Jelusića, AC/DC tribute benda koji se odaziva na ime The trio i dobrih starih Atomaca, ekipe čuvenog Atomskog skloništa. Dan kasnije, u subotu,12.svibnja, spektakl pripremaju Brkovi, a ludu zabavu najavili su i Aerodrom, Teška industrija, Plus Rock Band i Bravo Band, kao i lokalni DJ-i, koji će se predstaviti u predahu između glavnih svirki.

Uz mega bogati glazbeni program, u subotu odvojite i vrijeme za utrku ubrzanja točno u podne, kao i za defile kojim će od 17 sati tisuće bikera prođirati ulicama Slavonskog Broda, a kako bi dobili dojam o važnosti susreta, recimo i kako će se voziti i za prvenstvo Hrvatske. Mega bikers susret, izdanje 15., dogodit će se na Poloju, sjajnoj riječnoj plaži, slavonskobrodskoj Copacabani, prostoru idealnom za kampiranje, a i temperature pozivaju na kupanje. Stoga, s motorom ili bez njega, vidimo se od 11. do 13.svibnja na najvećim moto susretima regije!

TEKST: S. Tarbuk        FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn