LJETUJMO S KNJIGOM U OSIJEKU – Bajkom kroz Rusiju, jedinstveni način upoznavanja dalekih ruskih prostranstava | Slavonski.hr

LJETUJMO S KNJIGOM U OSIJEKU – Bajkom kroz Rusiju, jedinstveni način upoznavanja dalekih ruskih prostranstava

Datum objave: 02. 8. 2018. | Kategorija: 031, Kultura

Bajkom-kroz-Rusiju-ZA-TRIPLIJAN-696x538

OSIJEK – U okviru ljetnog programa “Ljetujmo s knjigama“, Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u suradnji s Udruženjem Baranjsko-ruskoga prijateljstva iz Belog Manastira organizira ciklus kreativnih ruskih radionica pod nazivom “Bajkom kroz Rusiju”.

S ciljem da djeca školske dobi kroz bajke, pjesmu, ples, dječje igre i kreativne aktivnosti upoznaju kulturu i običaje Rusije, Odjel za rad s djecom i mladima Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u suradnji s Udruženjem Baranjsko-ruskoga prijateljstva iz Belog Manastira organizira ciklus kreativnih ruskih radionica pod nazivom “Bajkom kroz Rusiju” u oviru ljetnog programa “Ljetujmo s knjigama“.

Radionice će se održavati srijedom: 1., 8. i 22. kolovoza, pod vodstvom Ana Marije Papež, profesorice ruskoga jezika. Jedinstvena je to priča čiji je cilj osnovnoškolcima tijekom ljetnih praznika ponuditi zanimljive kulturno-odgojne sadržaje kojima će ispuniti slobodno vrijeme te ih kroz edukativne i zabavne radionice u ugodnom okruženju potaknuti na uvažavanje drugih kultura i poštivanje njihovih različitosti. Radionica „Bajkom kroz Rusiju“ čeka na vas, stoga, zaputite se u istraživanje ove daleke i zanimljive zemlje!

TEKST: L.Tokić     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn