LJETOVANJE ZA DJECU SLABIJEG IMOVINSKOG STATUSA – Grad Nova Gradiška financira ljetovanje 40 djece u Starom Gradu na Hvaru | Slavonski.hr

LJETOVANJE ZA DJECU SLABIJEG IMOVINSKOG STATUSA – Grad Nova Gradiška financira ljetovanje 40 djece u Starom Gradu na Hvaru

Datum objave: 12. 7. 2019. | Kategorija: Društvo

NOVA GRADIŠKA/SLAVONSKI BROD – U dječjem odmaralištu grada Slavonskog Broda u Starom Gradu na otoku Hvaru i ovih će školskih praznika, od 21.do 30.srpnja, tradicionalno, u organizaciji Društva naša djeca Nova Gradiška, uz financijsku potporu Grada Nova Gradiška, ljetovati 40-ero djece.

Da je uistinu Grad prijatelj djece i sredina koja pomaže i podupire rad Društva naša djeca, Nova Gradiška će potvrditi i narednih dana, omogućujući ljetovanje iz snova djeci slabijeg imovinskog statusa. Njih 40-ero, po dvadeset iz obje gradske Osnovne škole, odabranih po principu izvrsnosti i socijalnog statusa, od 21.do 30.srpnja, boravit će u Starom Gradu na otoku Hvaru, u dječjem odmaralištu grada Slavonskog Broda, u organizaciji Društva naša djeca Nova Gradiška.

Djeca će na ljetovanje u pratnji 5 voditeljica i predsjednice Društva naša djeca, Verice Lukačević, kao pedagoške voditeljice, a kako bi sve njihove potrebe bile zadovoljene, brinut će i medicinska sestra, učitelj plivanja i animatorica. Tijekom aktivnog sedmodnevnog odmora, novogradiški će klinci, osim uživanja na moru i ljetovanja s prijateljima, imati priliku upoznati ljepote i znamenitosti Starog Grada, socijalizirati se, naučiti biti tolerantni, prihvaćati druge i raspolagati džeparcem. Za neplivače bit će organizirana škola plivanja, kao i bogati večernji program u kojem će, uz vodstvo stručne animatorice, uživati svi. Osim Novogradiščana u dječjem odmaralištu će boraviti i 22 djece i dvije voditeljice iz Nove Kapele.

TEKST: S. T.   FOTO:topdestinacije.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn