LJEPOTA SA SVRHOM – Finalistice Izbora miss Požeško slavonske županije u projektu za pomoć Udruzi “MI”

Datum objave: 31. 5. 2018. | Kategorija: Lifestyle

PLAKAT (2)

POŽEGA  -Finalistice Izbora za miss Požeško – slavonske županije u suradnji sa Obrtničkom školom Požega pozivaju Vas u subotu, 2.lipnja u 20 sati u Restoran Vila Stanišić  na humanitarnu modnu reviju „Ljepota sa svrhom“.

Biti miss sa sobom nosi i određenu odgovornost. Lijepo je biti lijep, ali to nije dovoljno. Stoga je Direkcija Miss World pokrenula projekt Ljepota sa svrhom kojemu je cilj poticanje volontiranja i humanosti, a koji je, kao hvale vrijedan, podržao i Dalaj Lama. Jer, svijet više nego ikad treba ljude koji će pokrenuti promjenu, spremne zauzeti se za druge i afirmirati pozitivne vrijednosti.

Projektu Ljepota sa svrhom, s puno dobre volje i pozitivnih vibracija, pridružile su se i finalistice Izbora za miss Požeško slavonske županije i odlučile, u suradnji sa Obrtničkom školom Požega organizirati humanitarnu modnu reviju za pomoć Udruzi „MI“, udruzi za djecu i osobe s poteškoćama u razvoju. Želite li biti dio promjene pridružite nam se u subotu, 2.lipnja od 20 sati u restoranu Vila Stanišić, a onda i na zajedničkom Miss after party-u. Uz modnu reviju očekuju vas i plesni nastupi Scenskog studija ARTina, a ulaz je 20 kuna.

TEKST: press    FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn