KNJIŽNICA BEZ ZIDOVA – Ljeto i knjiga savršena su kombinacija | Slavonski.hr

KNJIŽNICA BEZ ZIDOVA – Ljeto i knjiga savršena su kombinacija

Datum objave: 02. 7. 2016. | Kategorija: Kultura

n

POŽEGA –  U sklopu Požeškog kulturnog ljeta danas je u pješačkoj zoni Gradska knjižnica i čitaonica Požega pripremila program pod nazivom “Knjižnica bez zidova”. Gradska knjižnica i čitaonica Požega svoju cjelovitu paletu usluga ponudila je izvan zidova knjižnice, kako bi, već tradicionalno, podsjetila svoje sve brojnije korisnike ali i one koji su mogli i danas postati, da je ljeto izvrsna prilika za ugodno druženje s knjigom.

Uz kreativne radionice za djecu, kviz za mlade  i javno čitanje recenzija, posjetitelji knjižnice bez zidova mogli su se učlaniti, podići odabrano štivo ili jednostavno pogledati na otvorenom bogatu ukoričenu ponudu.Uz program “Knjižnice bez zidova” i cijelo ljeto je u znaku poziva na čitanje.

DSC01325

Čitav srpanj u Cehovskoj ulici bit će mala knjižnica na otvorenom gdje će na štandu biti knjige izložene i  ponuđene na posuđivanje. Ta usluga knjižnice biti će na raspolaganju korisnicima svakim radnim danom i subotom od 9,00 do 13,00 i to od 4. srpnja do  29. srpnja, a tu je i jedna novost –  akcija pod nazivom “Čitam na kvadrat” nudi mogućnost posudbe neograničenog broja naslova od 4. srpnja do 5. rujna 2016. Od 4. srpnja stupa na snagu i ljetno radno vrijeme i to: ponedjeljak, srijeda i petak od 7,30 do 14,00, utorak i četvrtak od 13,00 do 19,00 sati te subotom od 7,30 do 12,00 sati.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn