KINO POD ZVIJEZDAMA – Ljetno kino Udruge PAUK | Slavonski.hr

KINO POD ZVIJEZDAMA – Ljetno kino Udruge PAUK

Datum objave: 21. 7. 2018. | Kategorija: Kultura

OR Kino pod zvijezdama

ORAHOVICA – Udruga za promicanje alternativne i urbane kulture PAUK iz Orahovice treću godinu za redom za ljubitelje filma i one koji će to tek postati, organizira Kino pod zvijezdama. Prva ovogodišnja projekcija na rasporedu je u nedjelju, 22.srpnja u 21 sat na bivšem dječjem igralištu kod Školskog centra,

Želeći sugrađanima ponuditi dodatni besplatni ljetni sadržaj, članovi orahovičke Udruge Pauk, „ekipa“ koja se bavi promicanjem alternativne i urbane kulture, treću godinu za redom organizira Kino pod zvijezdama. Prilika je to da, u nesvakidašnjem prirodnom ambijentu, pod vedrim ljetnim nebom, uživate u besplatnim filmskim projekcijama i dobrom društvu.

Kao i svake godine, članovi Udruge posjetiteljima će osigurati i nekoliko zanimljivih sjedaćih mjesta napravljenih od slame i automobilskih guma, te piće i kokice po simboličnim cijenama. Prva ovogodišnja projekcija na rasporedu je u nedjelju, 22.srpnja u 21 sat na bivšem dječjem igralištu kod Školskog centra. U slučaju lošeg vremena „Ljetno kino pod zvijezdama“ „preselit“ će u bivšu kino dvoranu.

TEKST: I.Ćosić     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn