JUNIORSKA FUTSAL ZAVRŠNICA HRVATSKE – Među osam najboljih i malonogometna ekipa NG Unitas Nova Gradiška | Slavonski.hr

JUNIORSKA FUTSAL ZAVRŠNICA HRVATSKE – Među osam najboljih i malonogometna ekipa NG Unitas Nova Gradiška

Datum objave: 07. 5. 2018. | Kategorija: Sport

MNK

NOVA GRADIŠKA – Najbolje juniorske futsal ekipe Hrvatske ovaj su vikend na Rabu, na završnici prvenstva Hrvatske. Među osam najboljih koje su do kraja došle uspjehom na regionalnim natjecanjima je i ekipa malonogometnog kluba NG UNITAS.

Na juniorskoj futsal završnici Hrvatske titulu brani ekipa Split Tommy koja je kao najbolja momčad regije „Jug“ izborila plasman na završnicu.Uz Splićane, naslov prvaka na Rabu love i Crnica, Genius, Otočac, Zagreb Gimka, Alumnus, te čak dvije ekipe iz Brodsko posavske županije-Brod 035 i MNK NG Unitas. Kako izvještava portal Hrvatske futsal reprezentacije, „četiri utakmice prvog kola završnice odigrane u subotu, 5. svibnja, završile su bez podjele bodova. Najuvjerljiviji su bili malonogometaši Zagreb Gimke koji su sa sedam komada „isprašili“ Genius. Najuzbudljivija utakmica igrala se između Crnice i Broda 035 u kojoj su Šibenčani uspjeli nadoknaditi konstantnu prednost Brođana i na kraju slaviti.“

Rasplet prvenstva očekuje se u ponedjeljak, 7.svibnja, kada su, u prvom dijelu dana, na rasporedu prva i druga polufinalna utakmica, a onda od 14 sati najprije utakmica za treće mjesto, a onda i ona za naslov državnog prvaka.

FOTO: S. T.     FOTO: Facebook

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn