JANDROKOVIĆ U POŽEGI – "HDZ je ovdje najjača, pobjednička stranka i siguran sam da ćemo i dalje ostati u toj poziciji" | Slavonski.hr

JANDROKOVIĆ U POŽEGI – “HDZ je ovdje najjača, pobjednička stranka i siguran sam da ćemo i dalje ostati u toj poziciji”

Datum objave: 05. 2. 2018. | Kategorija: Društvo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Predsjednik Sabora Republike Hrvatske i glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice Gordan Jandroković danas je u požeškom sjedištu stranke prisustvovao sastanku Povjerenstva Županijskog odbora HDZ-a Požeško-slavonske županije koje se intenzivno priprema za izbor predsjednika županijske organizacije i novi županijski odbor.

Glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice naglasio je kako je riječ o jednom od njegovih redovitih posjeta i ostalim županijskim središtima. Požega pri tom, kako je naglasio, unatoč “određenim poteškoćama” ima posebnu važnost jer je HDZ u toj županiji u svim gradovima i općinama ostvario izvanredan rezultat na lokalnim izborima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Imali smo određenih poteškoća koje su dovele i do nekih radikalnih političkih poteza, a ovdje sam došao kako bih od svojih kolegica i kolega čuo kakva je trenutna situacija te kako bi ih podržao u daljnjim političkim koracima. Posebno su nam važni izbori za novog predsjednika županijske organizacije 25. veljače i odmah nakon toga, nakon desetak dana, izbori za novi županijski odbor HDZ-a,” naglasio je Jandroković.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Optimizma na čvrstim temeljima ne nedostaje. “Mi smo ovdje pobjednička stranka, najjača stranka, bez obzira na te određene poteškoće koje smo imali i siguran sam da će HDZ i dalje ostati u toj poziciji, a budući da smo zadovoljni i radom povjerenstva i svih ovih ljudi koji su ovdje, siguran sam da će u takvom pozitivnom ozračju HDZ nastaviti s radom u ovoj županiji te i dalje ostvarivati pobjedničke rezultate,” zaključio je Jandroković.  Podsjetimo, Županijska organizacija Hrvatske demokratske zajednice u Požeško-slavonskoj županiji bez vodstva je od listopada prošle godine kada je predsjednik stranke Andrej Plenković raspustio županijski odbor te imenovao povjerenika prof.dr.sc Željka Glavića. Pripreme za izbore su u punom intenzitetu, potvrdio je i Glavić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Nije se ništa posebno dogodilo s Hrvatskom demokratskom zajednicom u Požeško-slavonskoj županiji, to su pojedinačni slučajevi koji su se događali i vjerojatno će se i događati – prevelika je ovo stranka da bi to bitnije utjecalo. Naravno, nije nam drago što se to događalo, ali izašli smo iz toga i pripremamo se za stranačke izbore na županijskoj razini, za izbor predsjednika 25. veljače i za izbor novog županijskog odbora 5. ožujka. Nakon toga, konsolidirani s nešto izmijenjenim vodstvom nastavit ćemo i dalje u pobjedničkom smjeru u kojem smo išli i do sada,” optimističan je bio i Glavić.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn