IZ POLICIJE – Ugrožavao javni promet s 2,11 promila | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Ugrožavao javni promet s 2,11 promila

Datum objave: 08. 1. 2018. | Kategorija: Crna kronika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Tijekom proteklog vikenda  policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom , dvije tuče te su prilikom kontrole prometa zatekli dva alkoholizirana vozača koji su završili na triježnjenju.

U petak, 05. siječnja 2018. godine, oko 23.00 sati, u Kutjevu, u ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu, 38-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,68 promila bez ikakvog povoda tjelesno napao 25-godišnjaka. On je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog. U subotu, 06. siječnja 2018. godine, oko 09.15 sati, u Kukunjevcu, u ulici Kolodvorskoj, na ulici, 39-godišnjak je tjelesno napao 29-godišnjaka i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 07. siječnja 2018. godine, oko 16,10 sati u mjestu Vesela, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 44-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.13 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Istog dana, oko 23,30 sati u Požegi, u ulici Zagrebačkoj, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 57-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 2.11 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka. Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njih slijedi prekršajni nalog.

Tijekom vikedna dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom i to u Kutjevu te u Požegi u ulici Pavla Radića.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn