IZ POLICIJE – U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 30-godišnji motociklist | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – U prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 30-godišnji motociklist

Datum objave: 09. 7. 2018. | Kategorija: Crna kronika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Tijekom proteklog vikenda policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su prometnu nesreću u Pavlovcima u kojoj je lakše ozlijeđen motociklist te  dvije prometne u Požegi koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.

U nedjelju, 8. srpnja 2018., oko 11.50 sati, u mjestu Pavlovci, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim sudionikom između osobnog automobila i motocikla. 55-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, prilikom nepropisnog okretanja na kolniku, nije se uvjerio da navedenu radnju može izvesti na siguran način. S ciljem izbjegavanja udara u vozilo, 30-godišnji vozač motocikla marke „Honda“ bjelovarskih registarskih oznaka izgubio je nadzor nad motociklom i pao na kolnik te se lakše ozlijedio. Vozaču osobnog automobila bit će izdan prekršajni nalog zbog prekršaja nepropisnih radnji vozilom u prometu.

Uz opisanu, tijekom vikenda zabilježene su i dvije prometne nesreće koje su za posljedicu imale materijalnu štetu, a dogodile su se u Požegi na Trgu Svetog Trojstva i u Ulici kralja Krešimira.

TEKST: S. P./ PU PS      FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn