IZ POLICIJE – Sve češći bjegovi s mjesta prometne nesreće | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Sve češći bjegovi s mjesta prometne nesreće

Datum objave: 02. 2. 2018. | Kategorija: Crna kronika

IMG_2279

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske sve češće bilježe napuštanje mjesta prometne nesreće od strane nesavjesnih vozača. Jučer su zabilježena još dva takva slučaja.

U vremenu od 31. siječnja od 15.30 sati do 01. veljače 2018., u 06.15 sati, u Požegi, u ulici Vanje Radauša na parkirališnom prostoru, nepoznati je vozač nepoznatim vozilom udario u nepropisno parkirani teretni automobil marke „Citroen“ požeških registarskih oznaka vlasništvo pravne osobe s područja grada Požege, kojega je parkirao 60-godišnjak, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Vozaču nepropisno parkiranog teretnog automobila izdano pisano upozorenje zbog prekršaja nepropisnog parkiranja, dok policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

U četvrtak 01. veljače 2018., u 13.25 sati, u Novom Štitnjaku, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom s kojega je pao teret – drvene letvice i to prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom marke „Ford“ požeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 29-godišnjak te ga oštetile, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Policija poziva građane da ako imaju korisnih informacija o gore navedenim događajima kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.Za sudionika prometne nesreće s materijalnom štetom koji napusti mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, propisana je novčana kazna od 2000 do 5000 kuna.

TEKST: S. P.      FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn