IZ POLICIJE – Provala u vikendicu, krađa mobitela i pića | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Provala u vikendicu, krađa mobitela i pića

Datum objave: 04. 6. 2018. | Kategorija: Crna kronika

DSC00946

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su nekoliko teških krađa – od provale u vikendicu do krađe pića i mobitela u trgovinama i trgovačkim centrima.   

U vremenskom razdoblju od 27. travnja do 31. svibnja 2018., nedaleko mjesta Biškupci, nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u vikend kuću u vlasništvu 63-godišnjakinje iz koje je otuđio razne predmete vrijednosti veće od pet tisuća kuna.

U subotu 2. lipnja 2018., iza ponoći, u ulici Hrvatskih branitelja u Požegi, nepoznati počinitelj preskočio je ogradu i ušao u skladišni prostor u vlasništvu trgovačke radnje s područja Požege odakle je otuđio alkoholno piće.

U subotu 2. lipnja 2018., oko 18.30 sati, u ulici Industrijskoj u Požegi, u prostoru trgovačkog centra, nepoznati počinitelj je iz džepa 36-godišnjakinji otuđio mobilni telefon čija se vrijedno procjenjuje na više od dvije tisuće kuna.
Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Teška krađa“.

TEKST: S.P.     FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn