IZ POLICIJE – Prometne nesreće zbog nepropisnog uključivanja i skretanja | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Prometne nesreće zbog nepropisnog uključivanja i skretanja

Datum objave: 01. 8. 2018. | Kategorija: Crna kronika

IMG_5350

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata zabilježili su dvije prometne nesreće, nasreću samo s materijalnom štetom. Jedna je uzrokovana nepropisnim uključivanjem u promet, a druga nepropisnim skretanjem teretnog vozila.

U utorak, 31. srpnja 2018., oko 8.30 sati, u ulici Industrijskoj, dogodila se prometna nesreća između teretnog i osobnog automobila koja je za posljedicu imala materijalnu štetu. Vršeći radnju skretanja 47-godišnji vozač koji je upravljao teretnim  automobilom marke „Volvo“, makedonskih nacionalnih oznaka udario je u parkirani osobni automobil marke „Opel“ požeških registarskih oznaka u vlasništvu 43-godišnjaka. 47-godišnjaku naplaćena novčana kazna zbog nepropisnog skretanja.

Istog dana, oko 11 sati, u ulici Njemačkoj u Požegi, na parkiralištu trgovačkog centra, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila. 71-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet s parkirališnog mjesta na kolnik pristupne ceste, nije propustio sva vozila zbog čega je udario u osobni automobil marke „Seat“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji vozač. Vozaču je na mjestu naplaćena novčana kazna zbog prekršaja nepropisnog uključivanja u promet.

TEKST: S. P.     FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn