IZ POLICIJE – Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda i vozač sa 2,27 promila | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda i vozač sa 2,27 promila

Datum objave: 14. 5. 2018. | Kategorija: Crna kronika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske tijekom proteklog vikenda zabilježili su više prometnih nesreća. Na sreću, samo s lakše ozlijeđenim osobama i materijalnom štetom.

U nedjelju, 13. svibnja 2018. godine, oko 19.55 sati, u Pleternici, u Ulici bana Josipa Jelačića, 37-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,06 promila upravljao motociklom marke „Kawasaki“, požeških registarskih oznaka, nije držao potrebiti razmak uslijed čega je prednjim dijelom motocikla udario u zadnji dio motocikla marke „Suzuki“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 56-godišnjak. Nakon udara došlo je do pada 37-godišnjaka koji je lakše ozlijeđen te do zapaljenja motocikla. Protiv 37-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.
Tijekom proteklog vikenda dogodila se jedna prometna nesreća s lakše ozlijeđenom osobom u Požegi u Zrinskoj ulici, gdje je došlo do sudara između osobnog automobila i motocikla. Također su se dogodile dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Dubrovačkoj ulici te u Pleternici u Ulici kralja Zvonimira dok su dva bijega s mjesta prometne nesreće zabilježena u Požegi u ulicama Grgin dol i Stjepana Radića.

Uz ove prometne nesreće, policijski službenici su vjerojatno su spriječili još koju nesreću jer prilikom kontrole prometa 12. svibnja 2018. godine, oko 19.20 sati, u mjestu Ruševo zatekli  su 63-godišnjaka koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,27 promila. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

TEKST: S. P. / PU PS      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn