IZ POLICIJE – Nepropisnim mimoilaženjem do nesreće | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Nepropisnim mimoilaženjem do nesreće

Datum objave: 09. 8. 2018. | Kategorija: Crna kronika

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske u protekla 24 sata zabilježili su  dvije prometne nesreće s materijalnom štetom  – jednu zbog nepropisnog mimoilaženja, a drugu zbog nepropisne vožnje unatrag.

U srijedu 8. kolovoza 2018., oko 5.40 sati, na cesti između mjesta Zagrađe i Bilice, zbog nepropisnog kretanja kolnikom pri mimoilaženju, došlo je do sudara između teretnog automobila marke „Renault“ požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnji vozač i teretnog automobila marke „Volkswagen“ gradiških registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji vozač. Obojici će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom pri mimoilaženju.

Oko 10.40 sati, u Ulici Pavla Radića u Požegi, na parkiralištu trgovačkog centra, 47-godišnji vozač upravljajući teretnim automobilom marke „Mercedes“ brodskih registarskih oznaka, zbog nepropisne vožnje unazad udario je u parkirani teretni automobil marke „Iveco“ križevačkih registarskih oznaka i oštetio ga. Njemu će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisne vožnje unazad.

U Pleternici oko 10,30 sati u Ulici Matije Gupca nepoznati je vozač oštetio polubranik na željezničko cestovnom prijelazu i udaljio se. Nepoznati vozač koji je upravljao nepoznatim vozilom, nije zaustavio vozilo u trenutku kada su se počeli spuštati uređaji za zatvaranje prometa prilikom čega je udario u polubranik u vlasništvu „Hrvatskih željeznica“. Nakon toga je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje kako bi isti bio otkriven.

TEKST: S. P.     FOTO: S.P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn