IZ POLICIJE – Napad odvijačem na medicinsku sestru i pijani vozači u prometnim nesrećama | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Napad odvijačem na medicinsku sestru i pijani vozači u prometnim nesrećama

Datum objave: 07. 11. 2018. | Kategorija: Crna kronika

POŽEGA- U protekla 24 sata policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su kazneno djelo “Teška tjelesna ozljeda u pokušaju” te prometne nesreće u Kuzmici i Lipiku koje su uzrokovali pijana vozačica i vozač.

78-godišnjak u požeškoj bolnici ozlijedio medicinsku sestru
U utorak 6. studenog 2018., oko 12.30 sati u hodniku OŽB Požega, 78-godišnjak sa područja općine Jakšić, odvijačem je lakše u predjelu glave ozlijedio 58-godišnju medicinsku sestru. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška tjelesna ozljeda – u pokušaju“.

45-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1,88 promila u 11.30 sati uzrokovala nesreću u Kuzmici
Također u utorak, 6. studenog, oko 11.30 sati, u Kuzmici, 45-godišnja vozačica koja je upravljala pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,88 promila osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka zbog ne držanja razmaka nije uspjela zaustaviti vozilo te je došlo do naleta prednjim djelom vozila kojim je upravljala, na stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 55-godišnjak, a koja se zaustavio poradi crvenog svjetla na semaforu. 45-godišnjakinji će biti izdan prekršajni nalog zbog ne držanja razmaka u vožnji i vožnje pod utjecajem alkohola.

41-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,99 promila u 15.15 sati uzrokovao nesreću u Lipiku
U utorak, 6. studenog, oko 15.15 sati, u Ulici dr. Franje Tuđmana u Lipiku, 41-godišnji vozač koji je upravljao pod utjecajem alkohola u organizmu od 1,99 promila osobnim automobilom marke „Opel“, daruvarskih registarskih oznaka zbog nepropisnog kretanja kolnikom vozilom je ušao u parkirališni prostor te udario u parkirani osobni automobil marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 27-godišnjaka. 41-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja kolnikom i vožnje pod utjecajem alkohola.

TEKST: S.P. /PU PS      FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn