IZ POLICIJE – Dragovoljno predali streljivo | Slavonski.hr


IZ POLICIJE – Dragovoljno predali streljivo

Datum objave: 04. 1. 2018. | Kategorija: Crna kronika

DSCN3509

POŽEGA – Policijski službenici na području PU požeško-slavonske zabilježili su u protekla 24 sata dvije dragovoljne predaje streljiva.

U srijedu, 3. siječnja 2018. godine, na području Požege, anonimni građanin je predao policijskim službenicima 212 komada raznog streljiva. Istoga dana, također u Požegi, 38-godišnjak je prilikom čišćenja kuće pronašao 19 komada streljiva.Streljiva su izuzeta i pohranjena u prostorije policije do uništenja.

Policija napominje da je i  dalje u tijeku akcija „Manje oružja-manje tragedija“ za sigurniju budućnost bez oružja te građani mogu bez sankcija predati oružje i eksplozivna sredstva ukoliko ih nedozvoljeno posjeduju i na taj način učiniti svoj dom sigurnijim, a možda time spasiti i nečiji život. Bitno je da građani sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći vozilom bez policijskih obilježja.

TEKST: S. P.       FOTO: S.P (ilustracija)

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn