IZ POLICIJE – Alkoholizirani ugrožavali javni promet | Slavonski.hr

IZ POLICIJE – Alkoholizirani ugrožavali javni promet

Datum objave: 29. 1. 2018. | Kategorija: Crna kronika

DSC02016

POŽEGA –  Policijski službenici na području PU požeško-slavonske tijekom proteklog vikenda zabilježili su tri ugrožavanja javnog prometa od strane alkoholiziranih vozača koji su, uz prekšajne naloge, završili u policiji na triježnjenju.  

U subotu, 27. siječnja 2018., oko 21,30 sati u Pleternici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 34-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.90 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju, 28. siječnja 2018., oko 01,15 sati u Eminovcima, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 24-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.45 promila upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

U nedjelju, 28. siječnja 2018., oko 01,25 sati u Pleternici, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 25-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu od 1.52 promila upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“ požeških registarskih oznaka. Počinitelj je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn