HUMANITARNI KONCERT – LADO i Folklorni ansambl mladih Nova Gradiška za "Sunce" | Slavonski.hr

HUMANITARNI KONCERT – LADO i Folklorni ansambl mladih Nova Gradiška za „Sunce“

Datum objave: 05. 6. 2018. | Kategorija: Društvo

plakat lado(1)-page-001

NOVA GRADIŠKA – Novogradiška Udruga za autizam Sunce jedna je od onih malih, velikih udruga koje mijenjaju stvari i društvo na bolje. Pomoći će im u tome, organizacijom humanitarnog koncerta pjevačke skupine i orkestra Ansambla LADO, članovi Folklornog ansambla mladih Nova Gradiška. Pridružite im se u srijedu, 6.lipnja u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća Blažene djevice Marije.

Najmlađe novogradiško folklorno društvo, ansambl mladih, iako, službeno kratkog staža, sve je aktivnije i prepoznatljivije, jer samo se tako brusi vještina i učvršćuje pozicija. Prepoznavajući rad Udruge za autizam Sunce, jedne od onih malih, velikih udruga koja, naporima i entuzijazmom pojedinca, mijenja stvari na bolje, odlučili su pomoći.

Učinit će to organizacijom humanitarnog koncerta pjevačke skupine i orkestra čuvenog Ansambla LADO,u srijedu, 6.lipnja, u župnoj crkvi Bezgrešnog začeća blažene djevice Marije u Novoj Gradiški. Najpoznatije nacionalno folklorno društvo, profesionalni čuvari, poznavatelji i zaljubljenici u tradiciju, publici će se predstaviti s 20-ak pjesama iz bogatog repertoara, a sva prikupljena financijska sredstva bit će upotrebljena za kupnju antitraumatskih gumenih podloga namijenjenih senzornom parku Udruge Sunce, uz Daruvar, jedinom takve vrste u Slavoniji i Baranji. Povod za humanost pravi, baš kao i program, stoga, oslobodite srijedu i na koncert.

TEKST: S. T.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn