HUMANITARNA RUKOMETNA UTAKMICA – Šola, Dominiković, Kaleb i Metličić opet će zaigrati rukomet, ovaj put za djecu Požege | Slavonski.hr

HUMANITARNA RUKOMETNA UTAKMICA – Šola, Dominiković, Kaleb i Metličić opet će zaigrati rukomet, ovaj put za djecu Požege

Datum objave: 15. 12. 2017. | Kategorija: Sport

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Humanitarna akcija u vidu rukometne utakmice između selekcije bivših hrvatskih rukometnih reprezentativaca i veterana Rukometnog kluba Požega predstavljena je sinoć na konferenciji za medije na kojoj su sudjelovali Igor Starčević, predsjednik RK Požega, dr. Vlado Drkulec, dopredsjednik kluba te sportski direktor Dario Anić. Utakmica će se odigrati 21.12. u 18.30 sati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi.

Rukometni klub Požega, uz suradnju Požeškog športskog saveza, Županije Požeško-slavonske i Grada Požege organizira rukometnu utakmicu humanitarnog karaktera, između rukometnih veterana Hrvatske i veterana Rukometnog kluba Požega. Doći će bivši reprezentativci Hrvatske: Vlado Šola, Davor Dominiković, Nikša Kaleb, Petar Metličić, Vedran Zrnić, Zvonimir Bilić, Ivo Glavinić.

RUKOMETa

“Ovo su samo najzvučnija imena, a nabrojani su samo na Olimpijskim igrama i svjetskim prvenstvima osvojili 27 medalja za Hrvatsku, od toga 5 zlatnih. Pozivam građane da dođu u što većem broju jer je ovo ujedno i promocija rukometa u gradu Požegi, a prigodom nadolazećeg Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj koje počinje 12. siječnja”, rekao je sportski direktor RK Požega, Dario Anić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Ova humanitarna akcija je transparentna i čista. Uz suradnju centra za socijalnu skrb iz Požege, novčana sredstva prikupljena ovom akcijom bit će donirana dvjema obiteljima lošijeg imovinskog stanja s područja Požeštine. Nadamo se skupiti što više novčanih sredstava koja će biti korisno upotrebljena, kao što su bile sve akcije u kojima je sudjelovao Požeški športski savez, Rukometni klub Požega te ostali sportaši i klubovi,” rekao je doktor Vlado Drkulec, pedijatar Opće županijske bolnice u Požegi i voditelj Sportske ambulante.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Sa svoje strane mogu garantirati kako će sredstva biti korisno upotrebljena, usmjerena najviše prema djeci. Ovime nastavljamo suradnju sportaša i liječnika te drugog medicinskog osoblja, u nastojanju da pomognemo našoj djeci”, dodao je doktor  Drkulec.

TEKST: Bojan Miščević        FOTO: Bojan Miščević

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn