GRADSKO VIJEĆE GRADA KUTJEVA – Sve odluke prihvaćene jednoglasno | Slavonski.hr

GRADSKO VIJEĆE GRADA KUTJEVA – Sve odluke prihvaćene jednoglasno

Datum objave: 11. 10. 2017. | Kategorija: Društvo

n

KUTJEVO – Gradsko vijeće grada Kutjeva održalo je drugu redovitu sjednicu u novom sazivu. Kutjevački vijećnici bili su složni, sve odluke su prihvaćene jednoglasno, a postavljeno je tek nekoliko pitanja.

Vijećnici su tako jednoglasno prihvatili Polugodišnje izvješće o izvršenju Proračuna grada Kutjeva kao i Izvješće o radu gradonačelnika za razdoblje siječanj – lipanj 2017. godine. Vijećnicima su prezentirana i sredstava utrošena za lokalne izbore. Grad Kutjevo ide u osnivanje tvrtke Komunalno društvo Kutjevo d.o.o. za što su vijećnici također dali jednoglasnu potporu. Gradonačelnik Budimir je obrazložio potrebu osnivanja nove tvrtke od koje se očekuje da će kroz svoje djelovanje obavljati kvalitetnije komunalne usluge na zadovoljstvo svih mještana. Budimir je izrazio uvjerenje da će tvrtka biti samoodrživa te da  neće imati potrebu za financijskim sredstvima iz proračuna.

nn

Prihvaćena je jednoglasno i Odluka o uvjetima i načinu korištenja mobitela i službenog automobila. Tako će u buduće gradonačelnik i njegov zamjenik imati pravo na neograničenu potrošnju mobitela dok će ostalim zaposlenicima potrošnja biti ograničena na 150 kuna, a radnicima u komunalnom pogonu na 75. Vijećnici su prihvatili u istoj odluci da gradonačelnik ima pravo na korištenje službenog automobila 24 sata dnevno i to za službene potrebe, a ostali zaposlenici prema potrebama i uz odobrenje gradonačelnika. Jednoglasno je prihvaćen i prijedlog da se u Upravno vijeće Javne vatrogasne postrojbe Požeško-slavonske županije imenuje  Marko Ašembrener, a prihvaćen je i   usklađeni Statut Dječjeg vrtića Kutjevo.

TEKST: S. P./ D.K.       FOTO: D.K

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn