GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA POŽEGA – Nagrađeni najčitatelji u osam kategorija | Slavonski.hr


GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA POŽEGA – Nagrađeni najčitatelji u osam kategorija

Datum objave: 19. 12. 2014. | Kategorija: Društvo

DSC02370

POŽEGA- Već tradicionalno, Gradska knjižica i čitaonica Požega krajem godine dodjeljuje nagrade svojim najvjernijim korisnicima i prijateljima. Najčitatelji su ove godine proglašeni u osam kategorija.

Najmlađa čitateljica je ove godine dvogodišnja Ivana Božić, a najvjernija čitateljica Terezija Blüm koja ima više od pola stoljeća “čitateljskog staža”. Njima je nagrade uručio požeški gradonačelnik Vedran Neferović.

DSC02376

Uz malu Ivanu najčitatelji Dječjeg odjela su još Gabrijela Žiška, Ramona Bilić i Ema Uršić. Najčitatelji Odjela za odrasle su Branko Bogojević, Nenad Kremeček, Bernarda Mautner, Lucija Sabljić i Dinko Zima. Svoje “naj” ima i Glazbeni odjel, a to su Željko Bokor i Pavle Primorac dok je najčitateljica novina i časopisa Studijskog odjela Nada Celovec. Najvjernija obitelj su Nikola, Marta, Ana, Franka i Stjepan Gotovac uz baku Ljubicu Pilon. Za uspješnu suradnju tijekom godine Gradska knjižnica i čitaonica Požega nagradila je Gradsko kazalište Požega. Svima su darovane knjige i godišnja članarina.

TEKST: S. Pok     FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn