GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA POŽEGA – Knjižnica bez zidova 2018 | Slavonski.hr

GRADSKA KNJIŽNICA I ČITAONICA POŽEGA – Knjižnica bez zidova 2018

Datum objave: 06. 7. 2018. | Kategorija: Kultura

DSC00034

POŽEGA – Gradska knjižnica i čitaonica Požega organizira šestu Knjižnicu bez zidova koja će se održati u subotu, 7. srpnja 2018., od 9:00 do 12:00 sati na Trgu svete Terezije Avilske u Požegi.

Požeški knjižničari pripremili su za tu  prigodu izbor iz literature i filmova kao preporuke građanima za čitanje preko ljeta, kreativno-edukativnu aktivnost za djecu pod nazivom “Balonijada” te akciju prodaje rashodovanih knjiga .

“Knjižnica bez zidova održava se  kao ljetna aktivnost Gradske knjižnice i čitaonice prve subote u srpnju već šestu godinu zaredom. Prilika je to kad knjižničari prirede pravu malu knjižnicu  na otvorenom s bogatom ponudom preporuka naslova za čitanje preko ljeta i s aktivnostima za odrasle i djecu. I ove godine pripremili smo najnovije naslove i hitove, a pored toga naći će se filmovi i glazba kao preporuka Glazbenog odjela. Tu je i ponuda rashodovanih knjiga koje će građani moći kupiti za deset kuna, a kako smo prošle godine pokrenuli akciju “Postani naš dežurni kritičar” u kojoj smo potaknuli naše korisnike da nam pošalju svoju kritiku, ove je godne prigoda nagraditi sve one koji su poslali dvadeset ili više kritika knjige, filma ili glazbe. Nagrađeni će dobiti paket knjiga i besplatn upis u knjižnicu. Za djecu smo pripremili vođenu aktivnost – pričaonicu s kreativnom radionicom koja se zove Balonijada,” najavila je je ravnateljica knjižnice Aleksandra Šutalo.

TEKST: S. Pok      FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn