GLAZBENI BOŽIĆ U PAKRACU- Koncert tamburaškog orkestra i učenika Osnovne glazbene škole | Slavonski.hr

GLAZBENI BOŽIĆ U PAKRACU- Koncert tamburaškog orkestra i učenika Osnovne glazbene škole

Datum objave: 16. 12. 2017. | Kategorija: Kultura

k2

PAKRAC – Onako kako to nalaže i duh blagdana, s mirom i radosti u srcima, uz drage ljude i dobru pjesmu, Pakračani će dočekati Božić. Pridružite im se i budite gosti koncerta tamburaškog orkestra i učenika glazbene škole, u ponedjeljak, 18. i srijedu, 20.prosinca u prostoru Gradske vijećnice.

Iako je iza njih tek nekoliko godina rada, članovi Tamburaškog orkestra Pakrac manjak staža nadoknađuju entuzijazmom i glazbenom kvalitetom, zbog čega su u kratko vrijeme stekli i brojne poklonike. Ljubav prema glazbi, tamburici i tradiciji , baš kao i sve ono što su naučili tijekom godine na izmaku, pokazat će i na ,sada već tradiconalnom, Božićnom koncertu pod ravnanjem maestra Aleksandra Gašparovića, u ponedjeljak, 18.prosinca u Gradskoj vijećnici. Blagdanskoj atmosferi ispunjenoj mirom i radosti u srcima, uz drage ljude i dobru glazbu, dva dana kasnije, u srijedu, 20.prosinca, vlastitim če koncertom pridonijeti i učenici Osnovne glazbene škole.

k

Izvedbom tradicionalnih narodnih, ali i onih modernih pjesama, s top ljestvica različitog govornog područja, Pakračani će vam poželjeti sretne blagdane i još jednom potvrditi kako je glazba zvonka radost. Budite, stoga u ponedjeljak, 18. i srijedu, 20.prosinca,  gosti koncerta tamburaškog orkestra i učenika osnovne glazbene škole. Feliz Navidad!

TEKST: S. T.        FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn