GIGFEST U TOM KLUBU – Utonimo u Chudnu i Crnu noć žestoke alternative! | Slavonski.hr

GIGFEST U TOM KLUBU – Utonimo u Chudnu i Crnu noć žestoke alternative!

Datum objave: 04. 10. 2017. | Kategorija: Scena

n

POŽEGA – U organizaciji neumorne udruge Kamp i ove godine nas očekuje prava žestoka poslastica. Gigfest je omanji festival usmjeren na alternativnu glazbu i izričaj, tematski odjeljen u dvije noći. Prošle godine smo se izvrsno zabavili na Mrrkoj i Chilloj noći gdje su požeški Tom Klub posjetili Narednik Lobanja i Vod Smrti, Flesh i Bezdan te Genetic Plant, Ribe i Waitapu. A ove godine,  13. i 14. listopada, nas očekuje još šest novih bendova – petak je prepušten industrial progressive experimental bendovima dok će subota biti namijenjenja poklonicima mračne metal glazbe.

Ovaj puta ćemo utonuti u Chudnu i Crnu noć i čuti bendove iz Švicarske, Zagreba, Rijeke i Požege. Za čudnu noć petka trinaestog pobrinut će se The Erkonauts iz Švicarske koji sviraju svoju čudnu kombinaciju metala, punka i modernih ritmova i melodija podsjećajući na trenutke na Tool. Uz njih dolazi nam i One Piece Puzzle iz Rijeke koji će vam sa svojim teškim industrial zvukom rastavit stvarnost pred očima. Kako bi vas pripremili na to sve, večer će započeti s mladim Požeškim psihodeličnim stoner doom-om – Panta Rhei.

gigfest2-fb-teaser

Crna noć je pak u znaku onog najtamnijeg, a što tamnije od čistokrvnog black metala postoji? Legendarni Black Cult iz Rijeke će se pobrinuti za promrzlu atmosferu tamnog bezdana kojeg se već i sada može nazrijeti. Teški šok će prouzrokovati mahnito divljanje zagrepčana Liv koji donose žestoki speed thrash metal da vam probudi tijelo i duh. No i uz tu snagu ipak ćete susresti svoj Usud – pravi pravcati, beskompromisni i nepromjenjivi death metal.

Suradnici i sponzori Gigfesta su Ministarstvo kulture RH,TZ Grada Požege, Slawoner pivo, Pečenjarnica DAMI, Vila Stanišić i Slavonski.HR. Udruga KAMP djeluje već dugi niz godina, a podržana je i od strane Ministarstva Kulture RH. Svojim trudom i radom potiče, čuva i omogućuje razvoj mladih umjetnika iz Požege, ali i šire. Očuvanje kulture i poticanje kreativnog izražavanja glavni je naum. Podržite našu scenu vašim dolaskom. Vidimo se na Gigfestu 13. i 14.10.2017.!Više detalja pogledajte na FB EVENT

TEKST: S. P./press      FOTO: press

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn