GFR FILM VIDEO POŽEGA – Radionicom za igrani film počeo Požeški filmski tjedan 2018 | Slavonski.hr

GFR FILM VIDEO POŽEGA – Radionicom za igrani film počeo Požeški filmski tjedan 2018

Datum objave: 07. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

n

POŽEGA – Radionicom za igrani film koju je za učenike osnovnih škola u prostoru OŠ Antuna Kanižlića organizirala Udruga GFR Film Video, danas je počeo Požeški filmski tjedan. Tijekom nekoliko filmskih dana, za učenike srednjih i osnovnih škola bit će organizirane projekcije filmova te drugi prigodni sadržaji.

Požeški filmski tjedan već tradicionalno je svojevrstan uvod u Festival jednominutnih filmova koji će se u Požegi održati 24 i 25. svibnja. ” Počeli smo radionicom za igrani film, a istovremeno sljedeća tri dana u Gradskoj knjižnici i čitaonici prikazivat će se dječji animirani filmovi od 18,00 sati. Film “Leo da Vinci” bit će prikazan u Gradskom kazalištu Požega za učenike osnovnih škola, a za srednjoškolce smo pripremili film “Ovisnici o internetu”. Za građanstvo ćemo vezano uz otvorenje Festivala jednominutnog filma pripremiti otvorenje izložbe Šime Strikomana i film “Comic Sans” Nevia Marasovića 23. svibnja,” rekao je predsjednik Udruge GFR Film Video Požega Željko Balog.

nn

Radionicu kratkog igranog filma koja je učenike upoznala sa zanatskim pravilima stvaranja filmskog uratka vodio je Aleksandar Muharemović iz Video kluba Mursa iz Osijeka.

TEKST: S. P.        FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn