GD SOKOL POŽEGA – Požeške gimnastičare posjetili vrhunski sportaši Tin Srbić i Šime Fantela | Slavonski.hr

GD SOKOL POŽEGA – Požeške gimnastičare posjetili vrhunski sportaši Tin Srbić i Šime Fantela

Datum objave: 09. 5. 2019. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Tin Srbić, viceprvak Europe u vježbi na preči i Šime Fantela, hrvatski jedriličar, olimpijski, svjetski i europski prvak, počastili su svojim dolaskom mlade gimnastičarke i gimnastičare Sokola. Za vrijeme treninga goste su dočekali predsjednik Gimnastičkog društva “Sokol” Krešimir Pavelić i gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

Tin Srbić i Šime Fantela na dragovoljnom su vojnom osposobljavanju u Oružanim snagama RH u Požegi gdje se vrši obuka ročnika vrhunskih sportaša te obuka kandidata za časnike zdravstvene službe. Riječi dobrodošlice uputio im je predsjednik Gimnastičkog društva “Sokol” Požega Krešimir Pavelič koji ih je ukratko upoznao s radom, nastupima i zavidnim rezultatima društva.

Požeški gimnastičari treniraju u jako skučenom prostoru koji nema sve potrebne uvjete, no unatoč tome osvajaju medalje na brojnim natjecanjima. Pozdravljajući goste, Tina i Šimu, gradonačelnik Puljašić rekao je kako je svjestan da su potrebni daleko bolji uvjeti za treniranje te da se intenzivno radi kako bi se to riješilo na najbolji mogući način.

“Mi već sada radimo na jednom projektu izgradnje gimnastičke dvorane. Postoji idejno rješenje, Sve to kombiniramo s još jednim sportom. Uvjeren sam da ćemo ubrzo krenuti s realizacijom projekta izgradnje dvorane, no struka još treba reći svoje kako bi to mogli što prije realizirati,” rekao je gradonačelnik Puljašić.

TEKST: S. P.        FOTO: D. K.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn