DRUŠTVO NAŠA DJECA PLETERNICA – Kreativni kutak za druženje i stjecanje novih znanja | Slavonski.hr

DRUŠTVO NAŠA DJECA PLETERNICA – Kreativni kutak za druženje i stjecanje novih znanja

Datum objave: 08. 11. 2018. | Kategorija: Društvo

PLETERNICA – Udruga Društvo naša djeca Pleternica je započela provedbu novog projekta pod nazivom „Kreativni kutak“ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a iznos potpore je 30.000,00 kuna. Projektom se želi postići unapređenje i razvijanje kreativnosti djece.

Ovim projektom koji će trajati osam mjeseci želi se kroz kreativne i filmske radionice te slobodna druženja neposrednim putem utjecati na roditelje i lokalno stanovništvo, a udruga Društvo naša djeca zaposlila je osobu koja s djecom provodi radionice te je uključena u promociju dječjih prava putem sajmova i manifestacija. “Djeca će dobiti priliku da putem radionica drugih aktivnosti svoje svoja prava i usput razviju i neke druge talente i afinitete, a putem ovog projekta nastavljamo i suradnju s Udrugom za pomoć djeci s posebnim potrebama i poteškoćama potičući interakciju zajedničkim aktivnostima. Održana je edukacija za volontere na kojoj je sudjelovalo 15 sudionika,” rekla je asistentica projektnih aktivnosti Rebeka Lombar.

“Održivost projekta će se osigurati i u budućnosti samim stjecanjem znanja koje je samo po sebi vrijednost. Usmjeravanje djece prema svrhovitim aktivnostima i stjecanja konkretnih životnih vještina i znanja, također smatramo trajnom vrijednošću za budućnost,Pozivamo djecu predškolskog i školskog uzrasta da se uključe u aktivnosti te družeći se i razvijajući svoju kreativnost ispune svoje slobodno vrijeme! ” zaključila je Rebeka.

TEKST: S. P.       FOTO: DND Pleternica

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn