DRUŠTVO NAŠA DJECA NAŠICE – Nova sezona radionica za sve školarce iz grada i okolice | Slavonski.hr

DRUŠTVO NAŠA DJECA NAŠICE – Nova sezona radionica za sve školarce iz grada i okolice

Datum objave: 27. 9. 2018. | Kategorija: Društvo

NAŠICE – Kao i svake godine, uz početak školske godine, vrata će otvoriti i Društvo naša djeca Našice, spremni, malima i velikima ponuditi veliki broj raznovrsnih radionica. Besplatno. Djelujući pod motom „ voljeti djecu, biti im prijatelj i željeti im pomoći „

Volonteri Društva naša djeca Našice već punih 66 godina, s puno entuzijazma i nesebičnosti, pružaju podršku, odgajaju i educiraju najmlađe, čineći tako i grad i sredinu, više po njihovoj mjeri. Dokazuje to i veliki broj priznanja i nagrada za rad, i to onih najvažnijih- iz vlastite sredine, poput Zahvalnice, 2011. i Nagrade Grada Našice iz ove godine, dodijeljene DND-u na svečanim sjednicama Gradskog vijeća povodom Dana Grada Našica.

Kao i svake godine, uz početak školske godine, DND će otvoriti vrata, spremni, malima i velikima, ponuditi veliki broj raznovrsnih radionica. Besplatno. Poput likovne, radionice ritmike, igraonice/čitaonice, dječjeg foruma, dramske skupine i najnovije- radionice laganijeg čitanja. Riječ je o radionici, prvi puta održanoj početkom godine, u okviru projekta “Volontiramo i mi”, financiranog sredstvima Europske unije, koju će, u okviru radionica Društva naša djeca, voditi magistrica psihologije Ivana Ćurković.

“Cilj Radionice laganijeg čitanja je na zabavan i kreativan način, kroz igru, potaknuti djecu na čitanje ali ih i poučiti kako čitati s razumijevanjem.“, upoznala je voditeljica. Radionica je namijenjena osnovnoškolcima od 2. do 4. razreda, djeci s poteškoćama u čitanju, te svima onima koji ne vole čitati. Radionice se održavaju svakog utorka od 19 sati u prostorijama DND, u malom dvorcu obitelji Pejačević.

TEKST: I. Ćosić      FOTO: I. Ćosić

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn