DOMOVINA ČEKA VATRENE –  Očekuje se da bi na Trg bana Jelačića moglo doći više od 100.000 ljudi | Slavonski.hr

DOMOVINA ČEKA VATRENE –  Očekuje se da bi na Trg bana Jelačića moglo doći više od 100.000 ljudi

Datum objave: 16. 7. 2018. | Kategorija: Susreti

navijacibbbbaaaan14718.PNG.688x388_q85_crop_upscale

ZAGREB – Navijači hrvatske nogometne reprezentacije iz raznih krajeva Hrvatske i inozemstva s navijačkim rekvizitima, pjevajući navijačke i domoljubne pjesme, pristižu na Trg bana Jelačića kako bi dočekali Vatrene, osvajače srebrne medalje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, koji bi na središnji gradski trg, kako je najavljeno, trebali stići navijačkim autobusom iza 15 sati.

Na Trgu oko pozornice se već nalazi više stotina navijača u hrvatskim dresovima, šalovima i kapama, s transparentima, hrvatskim zastavama i grbovima, a i dalje pristižu iz okolnih ulica gdje ih dočekuje spomenik banu Josipu Jelačiću zaogrnut plaštem s crveno-bijelim kvadratićima.

rakiticavion.jpg.688x388_q85_crop_upscale

Vatrene će na Trgu dočekati skupina Zaprešić Boysi, a uz navijačke pjesme predviđena je i izvedba budnice Moja domovina. U vrijeme izvođenja te pjesme, kako je najavljeno, u nebo će se pustiti i tisuće crveno-bijelih balona koji se već pripremaju. Tijekom slavlja očekuje se prelet akro skupine “Krila Oluje”. Očekuje se da bi na Trg bana Jelačića moglo doći više od 100.000 ljudi.

IZVOR: .hrt.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn