DJEČJI MASKENBAL U POŽEGI – Šareno, veselo i razigrano jer dječja mašta igralište je bez granica | Slavonski.hr

DJEČJI MASKENBAL U POŽEGI – Šareno, veselo i razigrano jer dječja mašta igralište je bez granica

Datum objave: 13. 2. 2018. | Kategorija: Susreti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA – Dječji maskenbal i ove godine okupio je više od 500 maski, mališana u uzrastu od 1. – 4.  razreda iz gradskih osnovnih škola. Maskenbal je, uz prigodni program održan u sportskoj dvorani Tomislav Pirc.

Za dobru zabavu potrebno je malo kreativnosti i puno smijeha, a dječja mašta igralište je bez granica i kad se sve to okupi na jednom mjestu – rezultat je najšarenija i najbrojnija ekipa koja kročila na sportski teren u gradskoj dvorani.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rasplesana družina, uz pomoć Ilijane Lončar, na ples je navela čak i prvog čovjeka grada, gradonačelnika Darka Puljašića koji je došao pozdraviti svoje male sugrađane.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bilo je tu vila, kaubojki i kauboja, demončića i dobrica, robota i ratnika, veselih klaunova i elegantnih princeza i vještica, pa čak i četveronožnih ljubimaca koji su poslali i jasnu poruku kako treba udomljavati i graditi skloništa za napuštene životinje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Šareno, veselo i razigrano, uz pokoju slatku krofnu i još slađu pozu za fotografiranje protekao je i ovogodišnji dječji gradski maskenbal. Vidimo se do godine.

TEKST: B. M.     FOTO: B. M.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn