DJEČJI DOČEK NOVE U POŽEGI – Veselo i razdragano s puno dobrih želja | Slavonski.hr

DJEČJI DOČEK NOVE U POŽEGI – Veselo i razdragano s puno dobrih želja

Datum objave: 31. 12. 2017. | Kategorija: Susreti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA –  Po prvi put u Požegi su najmlađi imali svoj, Dječji Doček Nove godine koji je  organiziran uz klizalište na sportsko-rekreacijskom centru.Uz besplatno klizanje,klince i klinceze na Dječjem Dočeku zabavili su požeški kazališni amateri s igrokazom “Drvo bajki”, RVA party i vatromet.

Svoje male sugrađane i njihove roditelje prigodnim je riječima pozdravio gradonačelnik Požege Darko Puljašić. “Dragi moji najvažniji, drago mi je da Grad Požega opet ima svoje klizalište, a drago mi je da su Caffe bar Sportivo i RVA pod vodstvom Turističke zajednice uistinu omogućili ovakav prekrasan doček.Vama djeco želim da budete ono što jeste, veseli,razdragani, dobri u školi. Odraslima želim da nam se u 2018 ostvari sve ono što želimo ali pod jednim uvjetom – da vjerujemo u sebe. Jer, kad vjerujemo puno toga možemo.Nitko neće ovaj prekrasni grad i ovu prekrasnu domovinu pozlatiti osim naše djece, a mi im  moramo pripremiti uvjete da to mogu učiniti, a do tada da uživaju u svom odrastanju,” rekao je gradonačelnik.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Veliki” doček Nove godine je od 23:00 sata u požeškoj šetališnoj zoni uz Poseganu i njihove hitove. Posjetitelji će moći uživati u kobasicama, kuhanom vinu i čaju , te u Novu Godinu  ući uz požeškog Djedicu, prskalice i gradonačelnikovu čestitku.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn