CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB POŽEGA – Odobrena sredstava na ime naknade za proizvod "ZelEn" | Slavonski.hr

CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB POŽEGA – Odobrena sredstava na ime naknade za proizvod „ZelEn“

Datum objave: 11. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

centar

POŽEGA – Centar za socijalnu skrb u suradnji sa Upravnim odjelom za europske integracije Grada Požege osigurao je sredstva za energetsku obnovu Obiteljskog centra u sklopu dodjele sredstava na ime naknade za proizvod „ZELEN“.

Na javni poziv za dodjelu sredstava na ime naknade za proizvod „ZELEN“, pristiglo je 11 prijava.Odbor za „ZELEN“, od ukupno pristiglih 11 prijava, u razmatranje je uzeo 7 prijava koje su zadovoljile nužne kriterije. Za potporu i dodjelu sredstava izabrani su cjelokupni projekti ili dijelovi projekata koji imaju zaokruženu dokumentaciju za provedbu energetske učinkovitosti. U skladu s tim, Hrvatska elektroprivreda d.d. i HEP Opskrba, na prijedlog Odbora, dodjelila je  sredstva požeškom Centru za socijalnu skrb za  energetsku obnovu zgrade Obiteljskog centra.

Uz Požežane, sredstva su dodijeljena i  Dječjem vrtiću Morski konjić u Slatini te Dječjem vrtiću (Upravna zgrada) u Osijeku. Točni iznosi i ostali detalji donacije bit će definirani u Ugovoru o dodjeli sredstava ZelEn.

TEKST: S. P.      FOTO: czss-pozega.hr

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn