AUTO MOTO KLUB VENOM SLAVONIJA – 2.Tuning & style show Našice | Slavonski.hr

AUTO MOTO KLUB VENOM SLAVONIJA – 2.Tuning & style show Našice

Datum objave: 02. 8. 2018. | Kategorija: 031, Susreti

nas

NAŠICE – Auto moto klub Venom Slavonija protekli je vikend bio domaćin drugog Tuning & style showa u Našicama. Veliki park iza dvorca tih je dana obuzeo miris guma i benzina, a izloženo je stotinjak automobila.

Ljubitelji nabrijanih automobila u domaćinstvu AMK Venom Slavonija,  okupili su se u Našicama na drugom Tuning & style showu. Uz izložbu automobila i ocjenjivanje u čak 12 kategorija, sudionici događaja pristigli iz cijele Slavonije, ostatka Hrvatske ali i svijeta, okušali su se i u nekolicini zanimljivih natjecateljskih disciplina-bacanju turbine u dalj, držanju felge u zraku, guranju automobila 20 metara, car limbu za automobile i njihove vlasnike, najbržoj izmjeni kotača i najbržem vozaču u automobilskoj igri Grid 2.

„Riječ je o događaju koji drugu godinu za redom organiziramo u isto vrijeme-posljednjeg vikenda u mjesecu srpnju i koji će, vjerujemo, postati tradicija. Uz redovne godišnje prezentacije jednog novog automobila i  kontinuiranog rada na njih 20-ak, glavna je to aktivnost Kluba u kojem je trenutno 30-ak aktivnih i čak 300 potpornih članova“, upoznao je, u ime domaćina i organizatora, Marko Malvić, član AMK Venom Slavonija.

Tuning& style show osobnim su dolaskom podržali i članovi našičkog Auto kluba Panonija, čiji je predsjednik, Vjekoslav Kovačević, istaknuo kako je riječ o događaju koji je „ sjajna prilika za promociju vlastitog kluba, razmjenu ideja i ostvarivanje kontakata s istomišljenicima”, zbog čega će i ekipa AK „Panonije“, sličan susret, prvi i pokazni, organizirati u mjesecu rujnu.

TEKST: Ivona Ćosić     FOTO: I. Ćosić

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn