4. RIBARSKA VEČER U VETOVU – Riblji specijaliteti i dobra zabava | Slavonski.hr

4. RIBARSKA VEČER U VETOVU – Riblji specijaliteti i dobra zabava

Datum objave: 08. 7. 2018. | Kategorija: Susreti

nas

VETOVO – U organizaciji Športskog ribolovnog društva Matiševac a pod pokroviteljstvom Grada Kutjeva i Požeško-slavonske županije, u Vetovu je održana 4. Ribarska večer koja je okupila brojne ljubitelje ribljih specijaliteta i dobre zabave. Potporu organizaciji dale su ovdašnje udruge Veteri castra, DVD i LD Vranovac.

Za gastronomsku ponudu – fiš paprikaš, šarana na rašljama te jela s roštilje pobrinulo se osoblje Ribarske kuće iz Lukača, a tu su bili i brojni štandovi s vinima i domaćim proizvodima. U glazbenom dijelu programa nastupili su mladi tamburaši De gotho iz Kutjeva, Žute dunje iz Cernika, te Zvona iz Đakova Proglašeni su i ovogodišnji šampioni ocjenjivanja vina članova udruge Veteri castra. Kod bijelih vina to je Rajnski rizling vinarije Branka Jakobovića, a kod crnih Vetovo crno Vina Soldo. Plakete im je uručio zamjenik župana Željko Jakopović.

m1 m2

Upriličen je i prvi memorijalni turnir „Mato Marinclin“ u lovnom streljaštvu u čast pokojnog lovca na kojem je sudjelovalo pet ekipa, a pobjednik je Slavonac iz Kutjeva. Na četvrtom streličarskom turniru Veteri castra ekipni pobjednik je Kuna iz Pakraca, a pojedinačni njihov član Damir Marošević. Organizatori su se pobrinuli da brojni posjetitelji mogu uživati i u nogometnoj utakmici Hrvatska-Rusija.

TEKST: S. Pok      FOTO: D. P/D. K.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn