21.MOTO SUSRETI NA STRMCU – Provedite vikend u prirodi, uz motore i dobar rock | Slavonski.hr

21.MOTO SUSRETI NA STRMCU – Provedite vikend u prirodi, uz motore i dobar rock

Datum objave: 12. 7. 2018. | Kategorija: Susreti

ms1

NOVA GRADIŠKA -Jedni od najdugovječnijih Moto susreta, oni na Strmcu kod Nove Gradiške, iskustvo, dobru organizaciju i sjajan provod ponudit će i ove godine, 21.put za redom. Uz koncerte Opće opasnosti, Rockera, The Unimogsa i Crvene jabuke.Vidimo se u petak i subotu, 13.i 14.srpnja!

Vrhunska prirodna lokacija, odlična organizacija i nezaboravan provod elementi su zbog kojih znalci Moto susrete na Strmcu smatraju jednima od kvalitetnijih. Riječ je, osim toga i o jednoj od najdugovječnijih takvih manifestacija, priči koja uspješno traje već puna dva desetljeća. Zanima li vas zašto je izletište kraj Nove Gradiške ucrtano u moto kalendar kao mjesto koje morate posjetiti, provjerite ovaj vikend na jubilarnim, 21.susretima i osjetite totalno otkačen, najbolji moto provod. Službeni program susreta starta u petak, 13.srpnja okupljanjem bikera, a onda i nastupom novogradiških Rockera i DJ.Bakasa. Bit će to uvod u vrhunac večeri, koncert Opće opasnosti koja će na istoj manifestaciji nastupiti drugu godinu za redom i najava ludog provoda već dan kasnije.

Nakon burne noći, druženje se nastavlja u subotu, tradicionalnim moto defileom, poslijepodnevnim igrama i opuštanjem u prirodi uz hladno pivo i kupanje u bazenu. Slijedi večernje zagrijavanje uz ekipu iz Slovenije, bend The Unimogs i sexy dance show, a onda i koncert legendarne sarajevske „novovalne“ grupe- Crvena jabuka. Uz ekipu pristiglu iz nekoliko zemalja svijeta, dokazano dobru organizaciju i najavljenu povoljnu vremensku prognozu, sve su to razlozi zbog kojih bi trebali navratiti na Strmac. Vidimo se, stoga na 21.Moto susretima  u petak i subotu, 13. i 14.srpnja.

TEKST:S. Tarbuk     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn