17.OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA U POŽEGI – Sudjelovalo nekoliko stotina mališana iz cijele županije | Slavonski.hr

17.OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA U POŽEGI – Sudjelovalo nekoliko stotina mališana iz cijele županije

Datum objave: 17. 5. 2018. | Kategorija: Društvo

nasovna

POŽEGA – U organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora i Požeškog sportskog saveza danas je na Sportsko – rekreacijskom centru u Požegi održan Olimpijski festival dječjih vrtića. Ovogodišnji 17. po redu festival okupio je nekoliko stotina mališana iz cijele županije.

Uz Olimpijsku zastavu i pročitanu Olimpijsku zakletvu, Festival je otvorio zamjenik gradonačelnika Grada Požege Ferdinand Troha, koji je pozdravio sve natjecatelje i goste te im poželio dobru zabavu i dobre rezultate.

nn

Na ovogodišnjem Olimpijskom festivalu dječjih vrtića sudjelovalo je deset vrtića iz Požeško-slavonske županije: DV Radost Požega, DV Šareni svijet, DV Kockica Lipik, DV Cvjetna livada Požega, DV Rudinska (DV Požega), DV Velika, DV Sv. Leopold Mandić Požega, DV Kutjevo i DV Tratinčica Pleternica i DV Maslačak Pakrac.Djeca su se natjecala u  nogometu, trčanju na 50 metara, skoku u dalj s mjesta i bacanju loptice u dalj.

TEKST: S. P.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - sva prava pridržana
izrada stranice : exdizajn